Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Επικοινωνία

Αγορά Bitcoin Εύκολα & Γρήγογρα!
Produciamo e vendiamo divani letto angolari
Visita www.gigantemarmi.it
Nu kan du få hypnose i København
Computerhelp4all - The computer information blog

Τι είναι το ApeCoin και γιατί αυτή η μανία;

Το Bored Ape Yacht Club ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως τα πολύ πλούσια μέλη της πλέον θα έχουν το δικό τους κρυπτονόμισμα, το ApeCoin (APE). Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε αμέσως τα φώτα πάνω του.

Μέσα σε λίγη ώρα από την στιγμή της εμφάνισης του στα ανταλλακτήρια, η τιμή του εκτινάχθηκε στα $40, κάτι που κράτησε λίγες ώρες καθώς σύντομα η τιμή του έπεσε στα $14. Την στιγμή που γράφεται το άρθρο η τιμή του βρίσκεται στα $11.31 σημειώνοντας πτώση 14.64% τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Ape Coin είναι φτιαγμένο στην πλατφόρμα του Ethereum (ERC-20) και ήδη έχει κάνει την είσοδο του στα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια του κόσμου, όπως το Coinbase, Binance κ.α.

Γιατί τόσο ενδιαφέρον γύρω από το ApeCoin;

Τα Bored Ape NFTS είναι από τα πιο περιζήτητα nfts, με την τιμή μερικών από αυτά τα ξεπερνάει τα €2,000,000! Επίσης, η συλλογή Bored Ape Yacht Club NFT βρίσκεται μόνιμα στο Top 10 των αναζητήσεων nft στην google, με μέσο όρο 60,000 αναζητήσεις τον μήνα. Επομένως, ήταν απόλυτα φυσικό να τραβήξει αμέσως τα βλέμματα όλων το ApeCoin.

Θα μπορούσαμε να πούμε, πως οι ίδιοι άνθρωποι που κερδοσκόπισαν με τις μετοχές AMC και GameStop, αλλά και με τα κρυπτονομίσματα DOGE και SHIBA, τώρα ασχολούντε με το ApeCoin.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο μπορεί να φτάσει η τιμή του, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις έχει τύχει να μείνουμε άφωνοι, ωστόσο μπορούμε να πούμε με βεβαιώτητα πως όσο μεγαλύτερη η άνοδος, τόσο μεγαλύτερη και απότομη θα είναι η πτώση του – μέχρι να βρεθεί η “πραγματική” του αξία. Οπότε, εφιστούμε την προσοχή σας αν σκοπεύεται να ασχοληθείτε.

Τέλος, αν και το νόμισμα επι του παρόντος δεν έχει καμία λειτουργικότητα, το Bored Ape Yacht Club ήδη αναζητεί τρόπους να κάνει χρηστικό το token της, με διάφορες συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη στο club.

Διανομή νομισμάτων και… Δωρεάν χρήματα!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος που μοιράστηκαν τα πρώτα νομίσματα – και καταδικνύει το γιατί δεν πρέπει να αγοράζετε νομίσματα με το που εμφανίζονται στα ανταλλακτήρια, αν δεν έχετε κάνει πρώτα την έρευνα σας.

Το 62% του συνόλου των νομισμάτων θα διανέμεται δωρεάν για 90 μέρες στους κατόχους nfts από τις συλλογές Mutant Ape Yacht Club και Bored Ape Kennel Club. Ο αριθμός των νομισμάτων που θα πάρει ο καθένας εξαρτάται από τον αριθμό των nfts που έχει στην κατοχή του.

Για να γίνει κατανοητό καλύτερα, για κάθε nft που έχει οποιοσδήποτε απο αυτές τις συλλογές, θα λάβει συνολικά 10,094 APE. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα δείτε πως με την τωρινή τιμή του $APE, τα δωρεάν νομίσματα που θα λάβει ο καθένας μεταφράζονται σε $150,000!

Όπως είναι φυσικό, αρκετοί από τους κατόχους θα επιλέξουν να ρευστοποιήσουν αμέσως τα δωρεάν νομίσματα που λαμβάνουν, οπότε για τους επόμενους τρεις μήνες η πίεση στην τιμή του $APE θα είναι έντονη.

Σχετικά Άρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Social Media

0FansLike
68ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x