Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Επικοινωνία

Αγορά Bitcoin Εύκολα & Γρήγογρα!
Produciamo e vendiamo divani letto angolari
Visita www.gigantemarmi.it
Nu kan du få hypnose i København
Computerhelp4all - The computer information blog

Η οικονομία των StableCoins πλησιάζει τα $200 δισ.

Η οικονομία των stablecoins αναπτύχθηκε έντονα τον τελευταίο μήνα, καθώς η κεφαλαιοποίηση της αγοράς απέχει μόλις 10 δισεκατομμύρια δολάρια από το να φτάσει το όριο των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το μεγαλύτερο stablecoin, κατά αγοραία αποτίμηση, το Τether (USDT) αυξήθηκε κατά 3% τις τελευταίες 30 ημέρες στα 82 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το Terrausd (UST) αυξήθηκε κατά 15,4% στα 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το δεύτερο μεγαλύτερο stablecoin, το usdcoin (USDC) σημείωσε πτώση 2,9% τον τελευταίο μήνα. Το BUSD υποχώρησε επίσης τις τελευταίες 30 ημέρες, χάνοντας 1,2%. Το τέταρτο μεγαλύτερο stablecoin, από άποψη κεφαλαιοποίησης αγοράς, το terrausd (UST) αυξήθηκε κατά 15,4%.

stabless

Το DAI της Makerdao είναι το πέμπτο μεγαλύτερο stablecoin σήμερα με 8,9 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τις τελευταίες 30 ημέρες, κεφαλαιοποίηση του μειώθηκε κατά 4,9%. Το Neutrino USD (USDN) αντιμετώπισε προβλήματα τον τελευταίο καιρό με το να διατηρήσει την ισοτιμία του με το 1$, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να αυξήσει την κεφαλαιοποίηση του τις τελευταίες 30 ημέρες κατά 70,2%. Εκτός από το απότομο άλμα του USDN, το HUSD αυξήθηκε επίσης κατά 16,8% τον περασμένο μήνα αυξάνοντας την κεφαλαιοποίηση του στα 294 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Social Media

0FansLike
68ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x