Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Επικοινωνία

Αγορά Bitcoin Εύκολα & Γρήγογρα!
Produciamo e vendiamo divani letto angolari
Visita www.gigantemarmi.it
Nu kan du få hypnose i København
Computerhelp4all - The computer information blog

Δίνοντας νόημα στον πανικό..

Είναι εύκολο να φοβηθείς όταν οι αγορές είναι "κόκκινες" για περισσότερο από 8 εβδομάδες. Μην χάνετε όμως την μεγάλη εικόνα..

Εάν ανησυχείτε για τις επενδύσεις σας ή αγχώνεστε να εισέλθετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μετά την πρόσφατη ύφεση, δεν είστε μόνοι. Ενώ οι “εκπτώσεις” αυξάνονται και οι τιμές πέφτουν, είναι εύκολο να αρχίσει το μυαλό σας να περιστρέφεται γύρω από τα χειρότερα πιθανά σενάρια. Καταλαβαίνουμε. Είναι τρομακτικό. Ούτε σε μας αρέσει. Όμως, είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε να μην πανικοβάλλεστε. Αν και αυτή η οπισθοχώρηση είναι επώδυνη στην αρχή, είναι επίσης προσωρινή – και.. με την αστάθεια έρχεται η ευκαιρία.

Το μέλλον των κρυπτονομισμάτων παραμένει λαμπρό!

Εάν πιστεύετε στην τεχνολογία blockchain, οι δυνατότητες ανάπτυξης των κρυπτονομισμάτων παραμένουν σε πολύ πολύ υψηλά νούμερα συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη επένδυση ιστορικά. Καθώς τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται σε δημοτικότητα, είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι η τεχνολογία από πίσω τους βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα.

Φυσικά, με την καινοτομία έρχονται και τα λάθη, όπως αποδείχθηκε από την πρόσφατη συντριβή του Luna. Ενώ η κατάρρευση προκάλεσε σοκ στην αγορά, όσοι είχαν χαρτοφυλάκια κρυπτονομισμάτων προσαρμοσμένα στον κίνδυνο είναι έτοιμοι να βγούνε ακόμα δυνατότεροι. Ταυτόχρονα, η πτώση του Luna βοήθησε στην αύξηση της αξιοπιστίας των μη αλγοριθμικών stablecoins όπως το USDC και το USDT.

Ανήσυχοι για την ασφάλεια των stablecoins τους, οι άνθρωποι έσπευσαν να “βγουν” από την αγορά και αυτά τα νομίσματα απέδειξαν την ικανότητά τους να χειρίζονται καταστάσεις bank run. Το USDT εξαργύρωσε στους χρήστες του περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε αναλήψεις από την αρχή του κραχ, χωρίς να αποκλίνει ουσιαστικά από την ισοτιμία του με το δολάριο. Ποια τράπεζα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τέτοιο bank run χωρίς την βοήθεια κρατών;

Παρά τις πρόσφατες καταστάσεις, η τεχνολογία blockchain παραμένει έτοιμη να τροφοδοτήσει τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του μέλλοντός μας. Εάν πιστεύετε στις δυνατότητες του blockchain και το βλέπετε μακροπρόθεσμα, τα all time highs και τα all time lows δεν έχουν καμία σημασία.

Οταν αμφιβάλλετε, κάντε zoom out

Με την καταστροφή και τη δυστυχία στις πρόσφατες ειδήσεις, είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο σπουδαίες αποδόσεις έχουν προσφέρει επενδυτικά τα κρυπτονομίσματα, συγκριτικά με τις κλασικές επενδύσεις / χρηματιστήρια. Παρά την πρόσφατη αστάθεια, η τιμή του bitcoin εξακολουθεί να είναι αρκετά υψηλή σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια. Ακόμη και μετά το πρόσφατο κραχ, οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές κρυπτονομισμάτων απολαμβάνουν φανταστικές αποδόσεις.

Το να παρακολουθείς την πτώση της αγοράς είναι τρομακτικό, ξέρουμε. Αν και είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε νευρικοί, οι πωλήσεις πανικού μπορεί να βλάψουν το χαρτοφυλάκιό σας. Μελέτες δείχνουν ότι όσοι πωλούν σε περιόδους αστάθειας συχνά χάνουν τεράστιες αποδόσεις και μεγάλα κέρδη από το bounce back που ακολουθεί αργά ή γρήγορα.

Εάν το χαρτοφυλάκιό σας είναι κατάλληλα ισορροπημένο, με σοβαρά asset, τότε είστε καλά προστατευμένοι από ξαφνικές / απότομες πτώσεις της αγοράς (τουλάχιστον συγκριτικά με όσους είναι full στα altcoins). Εάν δεν είστε σίγουροι εάν έχετε ένα ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο, τότε πιθανόν να είναι λίγο αργά για να το διορθώσετε τώρα που τα περισσότερα νομίσματα έχουν χάσει περισσότερο από 50% της αξίας τους. Ωστόσο, δείτε το σαν ένα μάθημα για το μέλλον.

Πρέπει να ξέρετε πότε πρέπει να “τρέχετε” και πότε πρέπει να σηκώνετε το πόδι από το γκάζι. Και αυτή η εποχή ήταν τον χειμώνα, τότε έπρεπε να ετοιμαστείτε για το bear market – που όλοι γνώριζαν πως θα έρθει. Απλά δεν συμφωνούσαν όλοι για πότε θα γινόταν αυτό.

Μείνετε ζωντανοί στο “παιχνίδι”

Είτε οι αγορές ανεβαίνουν είτε πέφτουν, η παραμονή σας μακροπρόθεσμα είναι η πιο επιτυχημένη στρατηγική ιστορικά. Το να προβλέψετε με ακρίβεια την τιμή ενός asset τον επόμενο μήνα ή το επόμενο τρίμηνο, είναι σχεδόν αδύνατο. Όπως είπαμε και παραπάνω, ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις καταιγίδες είναι το να κρατάτε σοβαρά asset για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Assets όπως το bitcoin, το ethereum, το bnb, το sol κ.α., ακόμα και να τα έχετε αγοράσει σε υψηλότερες τιμές από τις σημερινές, αν δεν τα πουλήσετε, αργά ή γρήγορα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε με κέρδος.

Κάντε zoom out στο chart και θα καταλάβετε πως τα συγκεκριμένα assets είναι σε μόνιμο bull market από την ημέρα δημιουργίας τους.

Τώρα είναι η στιγμή να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιο που θα σας κάνει πλούσιους στο επόμενο bull market. Όταν φοβούνται όλοι, τότε είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη.

Άλλωστε, εάν πιστεύετε στο blockchain, τότε δεν πρέπει να φοβάστε τίποτα.

Σημείωση: Τίποτα από τα παραπάνω δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Σχετικά Άρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Social Media

0FansLike
68ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x