Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επικοινωνία

Αγορά Bitcoin Εύκολα & Γρήγογρα!
Produciamo e vendiamo divani letto angolari
Visita www.gigantemarmi.it
Nu kan du få hypnose i København
Computerhelp4all - The computer information blog

Τι είναι το DAO Maker: Ο απόλυτος οδηγός!

Στο τέλος του άρθρου θα αναφέρουμε και μια σύντομη στρατηγική για "σίγουρα" κέρδη!

Η τεχνολογία Blockchain έχει κατακλύσει τον κόσμο. Έχει ήδη μετατραπεί σε μια βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων και προσελκύει πολλούς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο να μπουν στο χώρο.

Το DAO Maker έρχεται στο προσκήνιο για να διευκολύνει τη ζωή των startups, να τις βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων. Ας πούμε, διευκολύνει τα επιχειρηματικά κεφάλαια για τις μάζες.

Ο Christoph Zaknun- CEO, και ο Giorgio Marciano- CTO, είναι οι ιδρυτές του DAO Maker. Διευθύνουν την ομάδα με βασικά μέλη τους Hatu Sheikh, Malte Christensen και Dima.

Τι είναι το DAO Maker;

Το DAO Maker (όχι το MakerDAO, αυτό είναι ένα διαφορετικό project) είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει λύσεις SaaS σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Παρέχει λύσεις ανάπτυξης σε διάφορα crypto project εντός του οικοσυστήματος της. Βοηθά την εκκίνηση του token εντός περιορισμένου χρόνου, διατηρώντας το project απρόσβλητο από τις ανταγωνιστικές πτυχές.

Το DAO Pad είναι το κορυφαίο προϊόν της DAO Maker. Πρόκειται ουσιαστικά για μια επενδυτική πλατφόρμα στην οποία οι κάτοχοι $DAO tokens συμμετέχουν σε πωλήσεις κρυπτονομισμάτων αρχικού σταδίου για επερχόμενα project. Έτσι, οι συμμετέχοντες μπορούν να γίνουν early investors (επενδυτές) χωρίς καμία ανάγκη για μεσάζοντες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Early investor σημαίνει να αγοράσετε ένα token με το που δημιουργηθεί. Πριν μπει σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο. Έτσι, παίρνετε την καλύτερη τιμή που θα υπάρξει ποτέ για αυτό το token, ενώ έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να πολλαπλασιάσετε την επένδυση σας πολύ γρήγορα. Με το που μπει δηλαδή το token στα ανταλλακτήρια.

Ωστόσο, το DAO Maker παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες στις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως – συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες επώασης, social mining κ.λπ.

Πως λειτουργεί το DAO Maker;

daomaker works

Όπως και τα περισσότερα startpad, το DAO Maker απαιτεί από τον χρήστη να έχει έναν συγκεκριμένο αριθμό $DAO Tokens για να συμμετάσχει στην χρηματοδότηση νέων project.

Για κάθε DAO τοκεν που διατηρείται στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, ο χρήστης λαμβάνει 1 μονάδα DAO Power. Το DAO Power χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή σε αρχικές πωλήσεις διακριτικών (SHO), πωλήσεις SEED ή δυναμικές προσφορές νομισμάτων (DYCOs) — οι τελευταίες είναι μια παραλλαγή της μεθόδου πωλήσεων διακριτικών μερικής επιστροφής.

Ανάλογα με το πόσα $DAO έχετε αγοράσει και έχετε κάνει stake, μπαίνετε στο ανάλογο γκρούπ κατόχων DAO. Τα γκρουπ χωρίζονται σε πέντε ομάδες.

 1. Tier 0: 500–1999 DAO Power.
 2. Tier 1: 2,000–3,999 DAO Power.
 3. Tier 2: 4,000–9,999 DAO Power.
 4. Tier 3: >10,000 DAO Power.
 5. Tier 4: >25,000 DAO Power.
 6. Tier 5: 50,000+ DAO Power.

Όσο περισσότερα $DAO διαθέτετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να σας επιτραπεί η συμμετοχή σε upcoming projects. Επίσης, το πόσα χρήματα θα σας επιτραπεί να επενδύσετε, εξαρτάται και πάλι από το πόσα dao έχετε κάνει stake.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για τα staked dao σας, κερδίζετε επιπλέον $DAOs για όσο καιρό τα έχετε staked. Το πόσα νομίσματα κερδίζετε, εξαρτάται από το πόσα $DAO κάνετε stake και για πόσο διάστημα. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν πως αν ας πούμε τα κλειδώσετε για 1095 μέρες για να παίρνετε το μέγιστο μπόνους (1800%), αν για οποιονδήποτέ λόγο θελήσετε να κάνετε unstake νωρίτερα, τότε θα πληρώσετε το ανάλογο πέναλτι.

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχω στα IDO του DAO Maker;

 1. Εγγραφείτε στον ιστότοπο του DAO Maker και πραγματοποιήστε επαλήθευση ταυτότητας (KYC).
 2. Συνδέστε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στον ιστότοπο.
 3. Αγοράστε όσα DAO tokens επιτρέπουν τη συμμετοχή στο IDO (τουλάχιστον 2.000).
 4. Τοποθετήστε τα tokensπου αγοράσατε στο DAO Vault (stake).

Για ποιον λόγο είναι μοναδικό το DAO Maker;

Η DAO προσφέρει μια ολόκληρη σουίτα προϊόντων B2B και B2C και η καλύτερη προσφορά της μέχρι σήμερα είναι το DAO Pad και το DAO Maker Token. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τη μοναδικότητά του είναι να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του και άλλα προϊόντα με τους ανταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένων των Polkastarter, PAID Ignition και BSC Pad.

Ας δούμε όμως αναλυτικά μερικά από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά:

Ποιότητα

Οι εκκινήσεις της πλατφόρμας ξεκίνησαν με πολύ υψηλά στάνταρ. Έτσι, τώρα οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν στο DAO Pad πρέπει να πληρούν εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να συμβουλεύονται την ομάδα DAO και να λαμβάνουν την πολύτιμη καθοδήγηση από αυτήν.

Οι χειρότερες δυναμικές προσφορές/πωλήσεις νομισμάτων μέχρι σήμερα είναι 3πλάσιες των πωλήσεων και οι καλύτερες ήταν περισσότερες από 100 φορές επιστροφές. Δηλαδή, στην χειρότερη περίπτωση οι επενδυτές τριπλασίασαν την επένδυση τους, ενώ στην καλύτερη περίπτωση πέτυχαν x149!

Μεγάλα Allocations

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του DAO Maker έχει να κάνει με το πως επιτρέπει και σε τι μέγεθος τα allocations στους επενδυτές, σε αντίθεση με οποιαδήποτε από τις άλλες πλατφόρμες. Έτσι, κάθε νικητής συμμετέχων λαμβάνει $100-$1000 ανά άτομο, ενώ, στην περίπτωση άλλων επιλογών εκκίνησης, η κατανομή είναι χαμηλή, ώστε να συμμετέχουν περισσότεροι επενδυτές.

Επώαση

Το DAO Maker βοηθά με πολλούς τρόπους τα νέα projects, όπως η οικοδόμηση κοινότητας, τα tokenomics, η προμήθεια market makers, οι συνεργασίες με ανταλλακτήρια κ.λπ. Με αυτόν τον τρόπο, τα blockchain projects γίνονται πιο βιώσιμα και έχουν ένα σύστημα υποστήριξης στο οποίο μπορούν να βασιστούν!

Προσβασιμότητα

Η single-entry διαδρομή μέσω του DAO token καθιστά το DAO Maker μια πολύ προσιτή πλατφόρμα για επενδύσεις σε αρχικό στάδιο. Οποιοσδήποτε διαθέτει 500 tokens και έχει έναν πλήρως επαληθευμένο λογαριασμό γίνεται αυτομάτως κατάλληλος και μπορεί να αιτείται να συμμετέχει σε όποιο επερχόμενο project επιθυμεί.

Μη πληθωριστικό

Ένα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το DAO token διαφορετικό από τον ανταγωνισμό είναι ότι δεν είναι πληθωριστικό. Αντίθετα, οι συνεργάτες του οικοσυστήματος DAO Maker συμβάλλουν στις ανταμοιβές που παρέχονται από κάθε yield vault. Επιπλέον, η συνολική προσφορά περιορίζεται στα 312 εκατομμύρια, η οποία θα παραμείνει σταθερή.

Πότε ξεκίνησε το DAO Maker;

Κυκλοφόρησε το 2019 με πώληση DAO tokens σε αντάλλαγμα για Ethereum. Ιδρύθηκε για να βοηθήσει τις εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου να επενδύσουν χρησιμοποιώντας την τεχνική του crowdfunding.

Επιτεύγματα του DAO Maker

Μόλις το 2020, η πλατφόρμα υπέγραψε περισσότερους από 75.000 χρήστες που ενδιαφέρονται για εγχειρήματα σε αρχικό στάδιο. Πρόσφατα, ο αριθμός αυτός έφτασε τους 200.000+ χρήστες KYC. Ταυτόχρονα, έχτισε μια σουίτα υπηρεσιών για να προσελκύει startups υψηλής ποιότητας για να ενταχθούν στο οικοσύστημα, σε ένα αποκεντρωμένο, ασφαλές και αυτόνομο περιβάλλον. Ορισμένες από τις πιο αξιοσημείωτες εταιρείες του κλάδου χρησιμοποιούν επί του παρόντος τις τεχνολογικές λύσεις που παρέχονται στο κιτ εργαλείων ανάπτυξης startup της DAO Maker. Επί τους παρόντος είναι τέτοια η ζήτηση για τα προϊόντα της, σε βαθμό που ξεπερνάει τις δυνατότητες της δημιουργώντας μεγάλη λίστα αναμονής για τις start-ups.

Το ιστορικό της DAO Maker έχει αψηφήσει τους κύκλους της αγοράς. Έχει δουλέψει σκληρά και έχει καταφέρει να μην επηρεάζεται από bear markets. Έτσι, καταφέρνει όλα τα projects που περνάνε από την πλατφόρμα της να υπερ-χρηματοδοτούνται άσχετα από το αν βρισκόμαστε σε bull ή bear market.

Πλεονεκτήματα του DAO Maker

Για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, είναι ένα τέλειο μέρος για να εδραιώσουν τα πόδια τους, καθώς τους παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση, οδούς χρηματοδότησης, αποκεντρωμένο, προσβάσιμο και ασφαλές περιβάλλον. Συνολικά, είναι ένα ακμάζον περιβάλλον στο οποίο θα ήθελε να βρίσκεται οποιαδήποτε νέα εταιρεία.

Για τους χρήστες / μικροεπενδυτές, είναι η νούμερο ένα project launch πλατφόρμα αποδεδειγμένα πλέον. Πριν την δημιουργία της, οι χρήστες έπρεπε να ξοδεύουν εκατοντάδες ώρες στην έρευνα των start ups για να αποφασίσουν που θα τοποθετήσουν τα χρήματα τους. Πλέον, αυτό το βάρος το έχει αναλάβει η DAO Maker.

Μέχρι σήμερα η χειρότερη απόδοση επένδυσης είναι x3, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν όλα τα νέα tokens που περνάνε από την DAO Maker με κλειστά μάτια!

Στατιστικά DAO Maker

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που βλέπουμε, το DAO Maker κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ παρόμοιων πλατφορμών. Μέχρι την στιγμή που γράφεται το άρθρο (27/08/2022), η DAO Maker έχει συγκεντρώσει 39,77 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις, με μέση απόδοση επένδυσης 41,11x.

Αυτό καταδεικνύει την εμπιστοσύνη με την οποία οι επιχειρήσεις blockchain πρώιμου σταδίου λανσάρουν τα token τους στο DAO Maker και τη δυνατότητα για υψηλές αποδόσεις για τους ιδιώτες επενδυτές που συμμετέχουν στο SHO.

Είναι το DAO Maker καλή επένδυση;

daomaker investment

Αποποίηση ευθύνης: Δεν είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι. Επομένως, είναι συνετό να κάνετε την έρευνά σας ή να λάβετε επενδυτικές συμβουλές από τον οικονομικό σας σύμβουλο και να τις εκτελέσετε με δική σας ευθύνη. Είμαστε εδώ μόνο για να προσφέρουμε μια βαθιά εικόνα του έργου και για σκοπούς πληροφόρησης που μπορεί να σας βοηθήσουν να πάρετε τις επενδυτικές σας αποφάσεις.

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσετε ένα startpad είναι να αξιολογήσετε τα project που κυκλοφόρησαν σε αυτό και το μέσο ROI τους (Return on Investment).

Το δίκτυο LTO, το οποίο ήταν το πρώτο που κυκλοφόρησε στο DAO Maker, ήταν και η πρώτη επιτυχία του. Οι επενδυτές είδαν το κεφάλαιο τους να πολλαπλασιάζεται x 30. Το πρωτόκολλο Orion, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έδωσε απόδοση 293x και το τρίτο που μπήκε στη λίστα στο Launchpad ήταν το Open Predict Token που έδωσε αποδόσεις 77x.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του DAO Maker είναι το Polkastarter. Ο μέσος όρος επιστροφής επένδυσης στο DAO Maker είναι 41,11x. Αντίστοιχα, στο polkastarter ο μέσος όρος επιστροφής επένδυσης είναι 35,54x.

Επί του παρόντος, υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων πλατφορμών IDO. Έτσι, το DAO Maker λανσάρει μερικές επιπλέον δυνατότητες προϊόντων, όπως το NFT και το Stablecoin farming, για να βελτιώσει τις προσφορές του.

Οδηγίες χρήσης του DAO Maker

Βήμα 1 – Εγγραφή

Πρώτα, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο του DAO Maker. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή στην αρχική σελίδα και θα ανοίξει μια φόρμα εγγραφής. Μπορείτε να εγγραφείτε με μια διεύθυνση email καθώς ή με έναν λογαριασμό Google ή Twitter.

Εάν έχετε εγγραφεί με διεύθυνση email, θα ακολουθήσετε τον σύνδεσμο που αποστέλλεται στο email σας για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Βήμα 2 – Ταυτοποίηση

Το επόμενο βήμα είναι να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα σας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα, καθώς δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στο IDO χωρίς να περάσετε από τη διαδικασία KYC.

Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε στον ιστότοπο του DAO Maker στον λογαριασμό σας, το banner που σας ζητά να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα. Για να περάσετε από αυτήν τη διαδικασία θα πρέπει να δώσετε την ημερομηνία γέννησής σας, τη χώρα προέλευσης σας και θα πρέπει επίσης να προσκομίσετε:

 1. Αντίγραφο εγγράφου που αποδεικνύει την ταυτότητά σας. Μπορεί να είναι άδεια οδήγησης ή διαβατήριο. Συνιστάται διαβατήριο.
 2. Μια selfie, η οποία μπορεί να ληφθεί με φορητό υπολογιστή ή κάμερα web υπολογιστή.
 3. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση κατοικίας σας. Αυτό μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, παρέχοντας ένα αντίγραφο του λογαριασμού ρεύματος.

Βήμα 3 – Συνδέστε το πορτοφόλι σας

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στον ιστότοπο του DAO Maker. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι ιστού όπως το MetaMask.

Για να συνδέσετε το πορτοφόλι, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση Πορτοφολιού στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου. Η σύνδεση γίνεται με λίγα μόνο κλικ. Μόλις συνδεθεί το πορτοφόλι, θα εμφανιστεί ο αριθμός του πορτοφολιού σας αντί για το Connect Wallet.

Βήμα 4 – Αγοράστε $DAO Tokens

Αφού συνδέσετε το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων στον ιστότοπο, πρέπει να αγοράσετε το ποσό των DAO tokens που απαιτούνται για να συμμετάσχετε στο IDO. Το ποσό πρέπει να είναι τουλάχιστον 2.000 DAO. Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες από τα ανταλλακτήρια που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα – Αγορά $DAO.

Βήμα 5 – Συμμετάσχετε στα SHO της επιλογής σας

Once the DAO tokens have been purchased, it is possible to start participating in IDO. Recall that in DAO Maker terminology, this process is called SHO. To participate in SHO, the user has to deposit his DAO tokens into the DAO Vault. This can be done on a special page on the site. But before you decide to deposit your funds to participate in SHO, you can pre-calculate the income you will receive. The developers of DAO Maker have made a separate tool for this called Venture Yield Simulator.

Μόλις αγοράσετε τα DAO tokens, μπορείτε να ξεκινήσετε να συμμετέχετε στα IDO. Θυμηθείτε ότι στην ορολογία του DAO Maker, αυτή η διαδικασία ονομάζεται SHO. Για να συμμετάσχετε στα SHO, θα πρέπει να έχετε κάνει stake τα DAO σας στο DAO Vault. Αυτό θα το κάνετε σε αυτήν την σελίδα – Stake DAO. Πριν όμως αποφασίσετε να καταθέσετε τα χρήματά σας για να συμμετάσχετε στο SHO, μπορείτε να υπολογίσετε εκ των προτέρων τα πιθανά σας κέρδη. Οι προγραμματιστές του DAO Maker έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό εργαλείο για αυτό που ονομάζεται Venture Yield Simulator.

Η στρατηγική μας στο DAO Maker

Προσωπικά, συνεχώς αυξάνω τα staked $DAO μου για να μπορώ να παίρνω όλο και μεγαλύτερα allocations στα projects. Επί του παρόντος είμαι στο Tier 4 και ευελπιστώ κάποια στιγμή να μπω στο 5.

Η στρατηγική μου έχει ως εξής: Αγοράζω όλα τα projects που μπαίνουν στο launch pad. Με το που ξεκλειδωθεί το πρώτο allocation (συνήθως 10%), κάνω claim και περιμένω. Με το που το token μπει στα ανταλλακτήρια, το πουλάω με το πρώτο pump. Τις περισσότερες φορές, πουλώντας το 10% αρκεί για να πάρεις το σύνολο της επένδυσης σου πίσω.

Το υπόλοιπο 90% των tokens το κρατάω ως risk free επένδυση για το επόμενο bull market.

Σχετικά Άρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Social Media

0FansLike
68ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x