Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Επικοινωνία

Αγορά Bitcoin Εύκολα & Γρήγογρα!
Produciamo e vendiamo divani letto angolari
Visita www.gigantemarmi.it
Nu kan du få hypnose i København
Computerhelp4all - The computer information blog

Το Crypto.com έστειλε καταλάθος σε πελάτη του $10.5εκατ. αντί για $100

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως ο παραλήπτης χρησιμοποίησε ένα μέρος των χρημάτων για να αγοράσει μια πολυτελή έπαυλη.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο 7News, δύο γυναίκες από τη Μελβούρνη, η Manivel Thevamanogari και η αδερφή της Gangadory Thevamanogari, έλαβαν κατάθεση 10,5 εκατομμυρίων AUD από το ανταλλακτήριο Crypto.com, αφού το τελευταίο έκανε λάθος στην έκδοση επιστροφής χρημάτων 100 AUD. Ο υπάλληλος που φέρεται να έκανε το λάθος, πληκτρολόγησε αριθμό λογαριασμού στο πεδίο που έπρεπε να γράφει το ποσό επιστροφής χρημάτων.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2021, αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες στον ετήσιο έλεγχο. Μετά την υποβολή μήνυσης, το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτώριας αποφάσισε πρόσφατα ότι τα κεφάλαια πρέπει να επιστραφούν στην εταιρεία. Ωστόσο, η Manivel έχει ήδη ξοδέψει ένα μέρος του ποσού. Συγκεκριμένα ξόδεψε 1,35 εκατομμύρια AUD σε ένα πολυτελές σπίτι πέντε υπνοδωματίων στο Craigieburn. Πλέον, με απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να πουλήσει το ακίνητο και να επιστρέψει όλα τα χρήματα στην Crypto.com. Η υπόθεση θα επιστρέψει στο δικαστήριο τον Οκτώβριο.

Σχετικά με την υπόθεση, ο Justin Lawrence από το Henderson and Ball Lawyers είπε:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν βλέπατε αυτά τα χρήματα στον λογαριασμό σας, θα ξέρατε με σιγουριά πως δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, και το βάρος είναι στην πραγματικότητα σε εσάς να καλέσετε την εταιρεία και να πείτε, κοιτάξτε, αυτό δεν έπρεπε να μπει στον λογαριασμό μου.

Σε αντίθεση με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, οι οποίες είναι οριστικές και μη αναστρέψιμες, στην crypto.com είναι δυνατό να αντιστρέψουν λανθασμένες συναλλαγές. Ωστόσο, δεδομένου του χρόνου που χρειάστηκε για να ανακαλυφθεί το σφάλμα και ότι τα χρήματα είχαν μεταφερθεί ήδη αλλού, μια απλή αντιστροφή συναλλαγής θα ήταν αδύνατη σε αυτήν την περίπτωση.

Σχετικά Άρθρα

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Social Media

0FansLike
68ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Τελευταία Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x